Zoeken naar rijk man

Uw zoekactie voor rijk man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello!! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
Franky 49 jaar Limburg - HASSELT
zoek domi jongen/man met grote pik die ik MOET deeptroaten
zoek man/jongen min 18j met groot stuk waarbij ik regelmatig mijn keel moet laten doorneuken --gag --heel diep -- jij de deugd tot je spuit -liefst hetero man of biman -foto van je xl mag --aub real !!  
Bottom 59 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Zoek naar een lekkere top voor regelmatig
Graag een man met middelmatige lul die ik eerst mag stijf zuigen om daarna in mijn kontje te mogen ontvangen. Hoeft niet intiem geschoren en neuken is met condoom. Ben gehuwd, kan dus niet ontvangen, verplaatsen wel, of in mijn bestelwagen. Graag ook in een voormiddag. Iemand ernstig?  
J.p. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Chubby
Welke hevige " top" wil graag een dikke man neuken? En of al die losers en fakers aub hun frustraties ergens anders gaan uitleven. Als je er geen echte interesse in hebt, reageer dan niet.  
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Wie wil mijn ochtenderectie zien?
Hoi hoi, Net opgestaan met een giga ochtenderectie. 19 centimeter aan plezier… Wie wil samen met mij rukken om de dag lekker te starten? Voeg me toe op Skype: ruben degendt. Stuur: ochtenderectie. Ik bel je dan meteen en we kunnen lekker starten… Ik ben een knappe man van 35 jaar. Wie durft me aan?  
Fre 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Bi pijpt
Lang geleden dat ik nog eens een lekkere pik heb kunnen pijpen. Welke verzorgde man zoekt warme mond? Zelf hetero maar met bikantje, dus discreet.  
bart 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
voor de eerste maal met man
ik zoek iemand die ook lekker naakt wil lopen met een man voor de eerste keer 60 plus in alle discretie en op hijgiene gesteld is ni behaard  

voor de eerste maal met man
Giel 27 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10